BOX SOFT FILLER HISTOMER WRINKLE FORMULA

TRETMA ZA POLNJENJE GUB NA ONOVI MATIČNIH CELIC RASTLINSKEGA IZVORA

REVOLUCIONARNI PROGRAM ZA POLNJENJE GUB

Program Soft-Filler Histomer za obraz je dermokozmetični tretma, ki s svojimi osnovnimi sestavinami globinsko deluje na gube od znotraj. Tretma sloni na dragocenih izvlečkih rastlinskih matičnih celic in na kompleksu bioloških snovi, ki zapolnijo in zgladijo gube ter ščitijo globlje plasti kožnega tkiva pred zgodnjim staranjem, kar zagotavlja popolnoma nove blagodejne učinke, kakršnih doslej še ni bilo videti. Program je blaga kozmetična alternativa kirurški filler terapiji. Dan za dnem se globoke gube vidno zmanjšajo, videti so, kot da bi bile zapolnjene od znotraj, izrazne gube pa se omilijo. V kratkem času koža obraza pridobi svojo elastičnost in izgleda vidno mlajša.

IZDELKI PROGRAMA HISTOMER SOFT FILLER za obraz

1 WRINKLE FORMULA DAY CREAM (50 ml) RAHLA IN LAHKA DNEVNA KREMA ZA POLNJENJE GUB. Krema je posebno bogata z MATIČNIMI CELICAMI, s pomočjo katerih okrepi vitalni zagon kože, ki brazdo gub potisne navzgor. Zahvaljujoč kompleksu “HFM” (Hyaluronic Filling Microspheres) zgladi gube od znotraj, kompleks “Repair Complex CLR” pa odpravi poškodbe na kožni strukturi, ki so nastale zaradi sončnega sevanja. Kožo globinsko nahrani in pomaga pri preprečevanju nastanka manjših izraznih gub. Visoka vsebnost sončnih filtrov zagotavlja popolno zaščito proti staranju. Uporaba: Kremo nanesite vsako jutro po običajnem čiščenju obraza z nežno masažo po obrazu in vratu.

2 WRINKLE FORMULA ULTRA SERUM (30 ml) ULTRAKONCENTRIRAN SERUM Z LAHKO IN PRIJETNO TEKSTURO. Zahvaljujoč koncentriranim izvlečkom MATIČNIH CELIC in kompleksu “HFM” zgladi gube od znotraj. Aktivna učinkovina “Re-Pulpactive” z izjemni lastnostmi napolni in učvrsti kožna tkiva pod gubami, njen globinski “lifting” učinek pa dvigne obrazne poteze. Serum je kozmetična alternativa kirurškim posegom vbrizganja maščobnega tkiva (lipofilling), ki obrazu povrne mladostni volumen in enakomerno zgladi obrazne poteze. Uporaba: Kremo lahko nanesete tako zjutraj kot zvečer po običajnem čiščenju obraza, tako da jo vtrete z nežno masažo in rahlimi udarci s konicami prstov.

3 – HISTOMER EYE CONTOUR GEL (15 ml) GEL ZA PREDEL OKOLI OČI. Vsebuje dragocene izvlečke rastlinskih matičnih celic (histomeričnih celic); to je pravi koncentrat vitalne energije, ki regenerira in obnovi strukturo predela okoli oči. Gel vsebuje tudi močan obnovitveni kompleks (Repair Complex CLR), ki odpravi vse škodljive učinke, katerim je občutljiva koža najbolj izpostavljena. Takoj omili vrečke pod očmi in podočnjake, v kombinaciji s filler učinkom hialuronske kisline pa zgladi manjše gube. Uporaba: Uporabo žametnega Histomer Eye Contour gela, ki se hitro vpije, priporočamo bodisi zvečer za izkoriščanje blagodejnih učinkov nočnega spanja kot zjutraj za takojšnji lifting učinek ter za boj proti vrečkam in zabuhli koži pod očmi, ki se običajno pojavijo zjutraj po zbujanju. Gel nanesite na predel okoli oči po temeljitem čiščenju obraza, tako da ga nežno vmasirate z rahlimi udarci.