HISTOMER EYE CONTOUR FORMULA

MULTIAKTIVNI TRETMA ZA PREDEL OKOLI OČI

Tretma HISTOMER EYE CONTOUR FORMULA zagotavlja učinek revitalizacije in učvrstitve kože okoli oči. Je bil razvit za to, da globinsko navlaži kožo, učvrsti tkiva in se bori proti manjšim izraznim gubam.

PROFESIONALNI TRETMA

Izdelki v kompletu zadostujejo za 4 terapije, ki se izvajajo dvakrat tedensko, in za potrebno dnevno nego za ohranjanje doseženih rezultatov, ki se izvaja med dvema terapijama. Komplet vsebuje:

  • 4 energijske serume 5 ml
  • 4 energijske maske 6 ml
  • 1 energijsko masažno kremo 30 ml

 

DOMAČA NEGA ZA OHRANJANJE UČINKOV

HISTOMER EYE CONTOUR GEL (15 ml) GEL ZA PREDEL OKOLI OČI. Vsebuje dragocene izvlečke rastlinskih matičnih celic (histomeričnih celic); to je pravi koncentrat vitalne energije, ki regenerira in obnovi strukturo predela okoli oči. Gel vsebuje tudi močan obnovitveni kompleks (Repair Complex CLR), ki odpravi vse škodljive učinke, katerim je občutljiva koža najbolj izpostavljena. Takoj omili vrečke pod očmi in podočnjake, v kombinaciji s filler učinkom hialuronske kisline pa zgladi manjše gube. Uporaba: Uporabo žametnega Histomer Eye Contour gela, ki se hitro vpije, priporočamo bodisi zvečer za izkoriščanje blagodejnih učinkov nočnega spanja kot zjutraj za takojšnji lifting učinek ter za boj proti vrečkam in zabuhli koži pod očmi, ki se običajno pojavijo zjutraj po zbujanju. Gel nanesite na predel okoli oči po temeljitem čiščenju obraza, tako da ga nežno vmasirate z rahlimi udarci.