HISTOMER HLS – HORMONE LIKE SHIELDS

ANTIAGE TRETMA ZA ZRELO KOŽO

Zahvaljujoč HLS-BIO® kompleksu HISTOMER HLS obnavlja Langerhansove celice, povrne vitalnost kožnim tkivom in nevtralizira negativne učinke pomanjkanja hormonov, ki je povezano z menopavzo.

HISTOMER HLS:

 • povečuje zaščitne sposobnosti kože
 • učvrsti in zgosti tkiva
 • povrne vitalnost kožnim celicam in jih regenerira
 • izboljša elastičnost in tonus kože
 • deluje proti dishromiji (razbarvanje kože) in kožnim pegam
 • kožo naredi mehko, enakomerno in jo znatno navlaži
 • zmanjša gube in izrazne linije
 • ščiti kapilare in posvetli polt

AKTIVNE SESTAVINE DELOVANJE
HLS-BIO® kompleks (kompleks ektoina + pospeševalca presnove

+ planktona + morske alge Laminaria)

Specifično deluje na Langerhanskove celice in se bori proti učinkom hormonskih sprememb, ki so značilne za ženske v zrelih letih.
Vitis Vinifera Je biološki antioksidant.
Čeladnica – kamnokreč – murva Preprečujejo starostne pege.
Kvasni izvleček in izvleček azijskega vodnega popnjaka (Centella asiatica) Delujeta učvrstitveno.
Sok iz aloe vere Deluje osvežilno in pomirjajoče.
Retinol Deluje proti gubam.
Trokserutin Uravnava mikro prekrvavitev kože in okrepi kapilare.
Bambusov prah Ima ciljno usmerjen piling učinek.
U-Fenil-Alanin Uravnava pigmentacijo.

Komplet za 4 terapije vsebuje:

 • N° 4 HLS Bio Peel 10 ml
 • N° 4 HLS Bio Essence 2,5 ml
 • N° 4 HLS Bio Mask 33 g
 • N° 4 HLS Bio Performer Plus 2 ml
 • N° 4 HLS Bio Active Cream 10 ml

DOMAČA NEGA ZA OHRANJANJE UČINKOV

ZJUTRAJ: Obraz, vrat in dekolte očistite s čistilnim mlekom Histomer HLS Cleansing Milk tako, da ga vmasirate nekaj minut, nato sperite in dobro posušite. Kožo tonirajte s tonikom Histomer HLS Toner. Z rahlimi udarci nanesite Histomer HLS Bio Performer Plus na predele, kjer so gube bolj izrazite. Nato nanesite kremo Histomer HLS Comfort Cream in jo zmasirajte, dokler se popolnoma ne vpije.

ZVEČER: Obraz, vrat in dekolte očistite s čistilnim mlekom Histomer HLS Cleansing Milk tako, da ga vmasirate nekaj minut, nato sperite in dobro posušite. Kožo tonirajte s tonikom Histomer HLS Toner. Nanesite kremo Histomer HLS Supreme Cream in jo skrbno vmasirajte, dokler se popolnoma ne vpije.

Ta program lahko izvajate za nedoločen čas, ne da bi to povzročalo kakršne koli težave ali bi zmanjšalo učinkovitosti tretmaja.

HLS CLEANSING MILK (200 ml) ČISTILNO MLEKO Nežno očisti kožo in jo pripravi na globinsko delovanje kompleksa HLS-BIO®. Polt naredi bolj sijočo in zavira nastanek temnih peg.

HLS TONER (200 ml) TONIK Tonira kožo in stabilizira pH kože. Tkivo naredi bolj čvrsto in elastično, okrepi kapilare in prepreči povešanje kože.

HLS COMFORT CREAM (50 ml) KREMA ZA OBRAZ Zaščitna dnevna krema. Revitalizira celice zrele kože, ki je zaradi hormonskih sprememb in zunanjih agresivnih dejavnikov krhka in brez zaščite. Globinsko deluje proti gubam.

HLS SUPREME CREAM (50 ml) KREMA ZA OBRAZ Regenerativna nočna krema. Zgosti tkiva in preoblikuje poteze, obraz naredi bolj mladostnega in sijočega. Vsebuje izredno visoke koncentrate kompleksa HLS-BIO®.

HLS BIO PERFORMER (15 ml) FILLER PROTI GUBAM Ekskluzivna formulacija na osnovi aktivnih mikrogobic, ki se oprijemajo gub v notranjosti in jih zgladijo ter naredijo manj vidne. S časom mikrogobice izločajo dragocene obnovitvene snovi.