HISTOMER HYDRATING FORMULA

MULTIAKTIVNI VLAŽILNI TRETMA NA OSNOVI MATIČNIH CELIC RASTLINSKEGA IZVORA

GLOBINSKA VLAŽILNA nega HISTOMER HYDRATING FORMULA vsebuje posebne izvlečke RASTLINSKIH MATIČNIH CELIC (histomerične celice), ki v globino kožnih tkiv vnesejo pravi koncentrat vitalne energije. Proti suhosti kože se bori z različnimi sredstvi, med katerimi je najpomembnejše delovanje, ki sloni na oksigenaciji bazalnih celic epidermisa. Vsebuje tudi izredno vlažilne naravne snovi, ki delujejo antioksidantno, zaščitno in obnovitveno. Spodbuja nastajanje nove, globinsko hidrirane kože, ki je bolj gladka in elastična. Obenem jo ščiti pred okoljskimi obremenitvami, zmanjša in prepreči nastanek gub ter povešanja kože. Vaš obraz bo celostno pomlajen.

AKTIVNE SESTAVINE DELOVANJE
Rastlinske matične celice Pospešijo revitalizacijo, oksigenacijo in obnovo procesa celične presnove. Povečajo globinsko hidracijo.
NMF (Naravni vlažilni faktorji) Zadržijo zadostno količino vlage na povrhnjici kože.
Keramid-3 Povečuje čvrstost rožene plasti in zmanjša izgubo vlage skozi kožo.
Hialuronska kislina Deluje proti dehidraciji, ščiti kožo in tvori film.
Pantenol Deluje zaščitno in mehčalno.
Navadni slez Pomirja kožo in zmanjšuje pordelost.
Beli trn Zmanjšuje pordelost.
Sadne kisline Gladijo kožo in preprečujejo njeno luščenje.
Hidrolizirani rastlinski proteini Krepijo roženo plast.
Sončni filtri Ščitijo pred staranjem.
Rastlinska olja (avokadovo, korenjevo, karitejevo, mandljevo olje) Nahranijo in mehčajo kožo ter jo ščitijo pred dehidracijo.

PROFESIONALNI TRETMA

  • MULTI-ACTION HYDRATING FORMULA INTENSIVE SERUM N° 12 Fiale da 2,5 ml
  • MULTI-ACTION HYDRATING FORMULA INTENSIVE MASK 200 ml
  • MULTI-ACTION HYDRATING FORMULA INTENSIVE CREAM 200 ml

DOMAČA NEGA ZA OHRANJANJE UČINKOV

ZJUTRAJ: Obraz, vrat in dekolte očistite s čistilnim mlekom Histomer Cleansing Milk Basic Formula, tako da ga nežno vmasirate v navlaženo kožo in sperite. Nato z rahlo masažo nanesite na obraz in vrat najbolj primerno negovalno kremo – ali kremo Hydrating Formula Deep Action za mastno in mešano kožo ali Hydrating Formula Ideal Nutrition za zelo suho in poškodovano kožo. Kot dodatno nego proti gubam nanesite Hydrating Formula Intensive Serum in ga vtrite z nežno masažo in rahlimi udarci s konicami prstov.

ZVEČER: Po potrebi odstranite ličila z oči in ustnic z odstranjevalcem Histomer Eye Make Up Remover. Obraz, vrat in dekolte očistite s čistilnim mlekom Histomer Cleansing Milk Basic Formula. Mleko nežno vmasirajte v navlaženo kožo in sperite. Nato nanesite iste izdelke, kot ste jih zjutraj, po enakem postopku.

HYDRATING FORMULA CLEANSING MILK (200 ml) ČISTILNO MLEKO, ki ga sperete, deluje mehčalno in učvrstitveno. Uporaba: Nanesite ga na navlaženo kožo in rahlo vmasirajte s krožnimi gibi, nato sperite z vodo. Uporaba losjonov za učvrstitev ni potrebna.

HYDRATING FORMULA DEEP ACTION (50 ml) IZREDNO VLAŽILNA KREMA, ki se hitro vpije, je primerna za mastno ali mešano kožo. Izboljša stanje kože, saj jo naredi manj sijočo, zmanjša vidnost manjših gub in estetsko motečih razširjenih por. Nevtralizira vse sončne žarke, ki kožo lahko poškodujejo. Uporaba: Kremo nanesite vsako jutro na očiščeno kožo obraza in vratu, tako da jo nežno vmasirate.

HYDRATING FORMULA IDEAL NUTRITION (50 ml) IZREDNO HRANILNA KREMA, PRIMERNA ZA ZELO SUHO KOŽO. Zahvaljujoč kompleksu “Ideal Nutrition Complex”, ki združuje bistvene hranilne faktorje, krema kožo globinsko nahrani, njeni rezultati so vidni takoj. Uporaba: Kremo lahko nanesete tako zjutraj kot zvečer na očiščeno kožo obraza in vratu, tako da jo nežno vmasirate.

HYDRATING FORMULA INTENSIVE SERUM (30 ml) TA REVOLUCIONARNI VLAŽILNI SISTEM Z INTENZIVNIM UČINKOM POMAGA PRI IZBOLJŠANJU CELOSTNEGA VIDEZA OBRAZA. Serum, bogat z rastlinskimi matičnimi celicami, vnese v globino kože svežino, kar zagotavlja pravo globinsko hidracijo. Uporaba: Kremo lahko nanesete tako zjutraj kot zvečer na očiščeno kožo obraza, tako da jo vtrete z nežno masažo in rahlimi udarci s konicami prstov.