[wr_row width=”boxed” background=”none” solid_color_value=”#FFFFFF” solid_color_color=”#ffffff” gradient_color=”0% #FFFFFF,100% #000000″ gradient_direction=”vertical” repeat=”full” img_repeat=”full” autoplay=”yes” position=”center center” paralax=”no” border_width_value_=”0″ border_style=”solid” border_color=”#000″ div_padding_top=”10″ div_padding_bottom=”10″ div_padding_right=”10″ div_padding_left=”10″ ][wr_column span=”span12″ ][wr_text text_margin_top=”0″ text_margin_bottom=”0″ enable_dropcap=”no” appearing_animation=”0″ disabled_el=”no” ]

HISTOMER LIGHTENING FORMULA

MULTIAKTIVNI POSVETLITVENI/REGENERACIJSKI TRETMA NA OSNOVI MATIČNIH CELIC RASTLINSKEGA IZVORA

[/wr_text][wr_image image_file=”http://www.histomer-slovenija.com/wp-content/uploads/2015/11/lightening.jpg” image_size=”full” link_type=”no_link” image_container_style=”no-styling” image_alignment=”center” image_margin_bottom=”35″ appearing_animation=”0″ disabled_el=”no” ][/wr_image][wr_text text_margin_top=”0″ text_margin_bottom=”0″ enable_dropcap=”no” appearing_animation=”0″ disabled_el=”no” ]HISTOMER LIGHTENING FORMULA vsebuje posebne izvlečke RASTLINSKIH MATIČNIH CELIC (histomerične celice); to je pravi koncentrat vitalne energije, ki kožo posvetli od znotraj. Vsebuje tudi močan obnovitveni kompleks, ki odpravlja poškodbe kože, nastale zaradi sončnih žarkov in onesnaženosti zraka. HISTOMER LIGHTENING FORMULA uravnava porabo kisika v celicah, zmanjšuje nastanek prostih radikalov, uravnava krvni in limfatični obtok po obrazu ter izločuje škodljive metabolite, ki kožo naredijo asfitično (ki ne diha) in mastno. Razsvetliti kožo pomeni posvetliti povrhnjico in oksigenirati usnjico. HISTOMER LIGHTENING FORMULA je popolni tretma, s katerim lahko izboljšamo celoten videz obraza. Po njem je koža videti bolj sijoča. Odpravi vsako nepravilno obarvanost kože, kožna tkiva napolni s kisikom, poveča tonus in trdnost površinskih kapilar, katere hkrati globinsko navlaži in učvrsti.[/wr_text][wr_text text_margin_top=”0″ text_margin_bottom=”0″ enable_dropcap=”no” appearing_animation=”0″ disabled_el=”no” ]HISTOMER LIGHTENING FORMULA vsebuje posebne izvlečke RASTLINSKIH MATIČNIH CELIC (histomerične celice); to je pravi koncentrat vitalne energije, ki kožo posvetli od znotraj. Vsebuje tudi močan obnovitveni kompleks, ki odpravlja poškodbe kože, nastale zaradi sončnih žarkov in onesnaženosti zraka. HISTOMER LIGHTENING FORMULA uravnava porabo kisika v celicah, zmanjšuje nastanek prostih radikalov, uravnava krvni in limfatični obtok po obrazu ter izločuje škodljive metabolite, ki kožo naredijo asfitično (ki ne diha) in mastno. Razsvetliti kožo pomeni posvetliti povrhnjico in oksigenirati usnjico. HISTOMER LIGHTENING FORMULA je popolni tretma, s katerim lahko izboljšamo celoten videz obraza. Po njem je koža videti bolj sijoča. Odpravi vsako nepravilno obarvanost kože, kožna tkiva napolni s kisikom, poveča tonus in trdnost površinskih kapilar, katere hkrati globinsko navlaži in učvrsti.[/wr_text][wr_text text_margin_top=”0″ text_margin_bottom=”0″ enable_dropcap=”no” appearing_animation=”0″ disabled_el=”no” ]PROFESIONALNI TRETMA

Komplet za 7 terapij, ki se izvajajo v 6 tednih (v 1. tednu: 2 terapiji; v ostalih tednih: 1 terapija na teden), vsebuje: 7 ampul:

·        7 ampul Serum Complex 7,2 ml ·        1 tubo   kreme Active Cream 100 ml
·        7 vrečk maske Active Mask 21 gr ·        7 ampul Refining Serum 4,2 ml

NAVODILA ZA UPORABO

  1. Z odstranjevalcem Histomer Eye Make-up Remover Basic Formula odstranite ličila z oči in ustnic.
  2. Obraz, vrat in dekolte očistite s čistilnim mlekom Histomer Cleansing Milk Basic Formula.
  3. Nanesite ampulo Histomer Serum Complex Lightening Formula. Močno pritisnite na zamašek-posodo, da se odpre in spusti aktivni prah, ki je v njem. Ko se aktivne snovi raztopijo, nanesite vsebino in vmasirajte do popolne absorpcije.
  4. Počakajte nekaj minut, nato z aktivirno kremo Histomer Active Cream Lightening Formula masirajte po vsem obrazu, vratu in dekolteju.
  5. Pripravite aktivirno masko Histomer Active Mask Lightening Formula, tako da v posodici pomešajte vsebino ene vrečke s približno 80 cm3 vode (sobne temperature), dobro premešajte in mešanico takoj nanesite s pomočjo lopatice. Pustite delovati 20 minut, nato z rokami dvignite masko. Z gobico in vodo odstranite vse ostanke maske.
  6. Kožo tonirajte s tonikom Histomer Toner Basic Formula.
  7. Postopek zaključite tako, da skrbno nanesete vsebino ampule Histomer Refining Serum Lightening Formula.

OPOZORILO: Med nanosom vsebine ampule se lahko pojavijo blaga rdečica ali draženje in pekoč občutek, ki pa v kratkem času izginejo. To je pozitivna reakcija na blagodejne učinke tretmaja.

DOMAČA NEGA ZA OHRANJANJE UČINKOV

ZJUTRAJ:    Obraz, vrat in dekolte očistite s čistilnim mlekom Lightening Formula Cleansing Milk. Nežno vmasirajte v navlaženo kožo in sperite. Nanesite gladilni losjon Lightening Formula Refining Lotion in nežno zmasirajte obraz in vrat s kroglico vate, prepojeno z losjonom. Kremo Lightening Formula Day Cream z nežno masažo nanesite na suho kožo obraza in vratu.

ZVEČER: Po potrebi odstranite ličila z oči in ustnic z odstranjevalcem Histomer Eye Make Up Remover. Obraz, vrat in dekolte očistite s čistilnim mlekom Lightening Formula Cleansing Milk. Nežno zmasirajte navlaženo kožo in sperite. Na koncu nežno nanesite kremo Lightening Formula Night Cream po vsem obrazu s trepljanjem s konicami prstov do popolne absorpcije.

LIGHTENING FORMULA CLEANSING MILK (200 ml) ČISTILNO MLEKO, KI GA SPERETE. Pripravi kožo na nego Lightening Formula za zagotavljanje maksimalnih blagodejnih učinkov. Uporaba: Lightening Formula Cleansing Milk nanesite na navlaženo kožo in nežno vmasirajte s krožnimi gibi, nato sperite z vodo.

LIGHTENING FORMULA REFINING LOTION (200 ml) GLADILNI LOSJON. Kožo naredi bolj gladko in enakomerno, le-ta odseva več svetlobe in je videti bolj sijoča. Uporaba: Losjon se uporablja neposredno po čiščenju obraza z mlekom Lighetning Formula Cleansing Milk. Nanesete ga tako, da obraz in vrat nežno masirate s kroglico vate, prepojeno z losjonom.

LIGHTENING FORMULA DAY CREAM (50 ml) LAHKA IN MEHKA DNEVNA KREMA z intenzivno regeneracijskim delovanjem globinsko obnavlja kožo. Neposredno deluje na pigmentirane celice, polt posvetli in izenači. Dan za dnem odpravi temne lise, kožo varuje pred škodljivimi učinki sonca, obenem pripomore k preprečevanju manjših izraznih gub in izgube tonusa kožnega tkiva. Uporaba: Kremo nanesite vsako jutro na običajno očiščeno kožo obraza in vratu, tako da jo nežno vmasirate.

LIGHTENING FORMULA NIGHT CONCENTRATE (30 ml) POSVETLITVENI IN OBNOVITVENI NOČNI SERUM. Ta ultra koncentrirana formula je bila razvita za intenzivno delovanje ponoči. Izkoristite ure nočnega spanja, da svojo kožo razstrupite, spodbudite njeno oksigenacijo ter regeneracijo bioloških celičnih mehanizmov in odpravite škodljive učinke sonca in podnebnih dejavnikov na kožo. Zahvaljujoč svojemu globinskemu delovanju naredi kožo neverjetno sijočo, bolj napeto in prožno, manjše gube pa se iz dneva v dan vidno zmanjšajo. Uporaba: Kremo nanesite zvečer po običajnem čiščenju obraza in jo enakomerno porazdelite po vsem obrazu in vratu z rahlim trepljanjem s konicami prstov do popolne absorpcije.[/wr_text][wr_image div_margin_top=”0″ div_margin_bottom=”25″ disabled_el=”no” css_suffix=”” id_wrapper=”” el_title=”” image_file=”” image_size=”” image_alt=”” link_type=”no_link” image_image_size=”” image_type_url=”http://” single_item=”” open_in=”current_browser” copy_style_from=”0″ image_container_style=”no-styling” image_alignment=”inherit” image_margin=”” image_margin_top=”” image_margin_right=”” image_margin_bottom=”” image_margin_left=”” appearing_animation=”0″ appearing_animation_speed=”Medium” div_margin=”” div_margin_left=”0″ div_margin_right=”0″ ][/wr_image][/wr_column][/wr_row]