LILIAX je popolna linija namenjena NEGI NOGE, ki kljub skromnemu številu izdelkov vključuje vse potrebno za uspešno odpravo osrednjih težav nog, in sicer:

 • Suhost in hrapavost
 • Glivice na nohtih in nogah
 • Neprijeten vonj
 • Prekomerno potenje
 • Otiščanci,razpokana koža in ragade
 • Kožne poškodbe različnih vrst

Linija LILIAX sloni na aktivnem patentiranem kompleksu LILIUM AG COMPLEX s čudežnim delovanjem, ki je kombinacija 4 naravnih snovi:

LILIUM AG COMPLEX ima številne učinke:

 1. ima visoko sposobnost penetracije v roženo plast kože,
 2. zmehča otrdelo kožo in otiščance,
 3. ima močno protibakterijsko delovanje,
 4. je zelo močno sredstvo za odstranjevanje neprijetnih vonjav,
 5. učinkovito odpravi glivice na nohtih in nogah,
 6. ima izrazito sposobnost celjenja poškodb kože,
 7. odpravi razpoke na stopalih.

PROFESIONALNI IZDELKI in IZDELKI ZA DOMAČO NEGO

BATH CONCENTRATE, 1000 ml. Kopalni koncentrat za noge (profesionalna raba) z izrazito protibakterijskim delovanjem, odpravlja neprijeten vonj (Ena embalaža zadostuje za približno 50 tretmajev).

Aktivne sestavine: LILIUM AG COMPLEX, Laktobionska kislina: alfa hidroksi kislina, derivat galaktoze. Ima izredno pomembno mehčalni učinek na roženo plast, pomaga obnoviti in celiti kožo. Izvleček gozdnega slezenovca: mehča kožo, blaži draženje in vnetje.

Uporaba: Za odmerjenje uporabite odmerni pokrovček. Na 4-8 litrov tople vode dodajte en odmerek koncentrata. Noge namakajte 510 minut, nato jih skrbno posušite in nadaljujte s predvidenim tretmajem.

PEDI MOUSSE, 200 ml. Čistilna pena z razkuževalnim in protibakterijskim delovanjem proti neprijetnim vonjavam. Je posebno primerna za hitro higieno nog.

200-ml steklenička (Ena steklenička zadostuje za približno 250 razpršitev).

Aktivne sestavine: LILIUM AG COMPLEX, klimbazol: aktivna učinkovina z razkuževalnim učinkom, posebno primerna proti glivicam in kvasovkam. Izvleček rastline Cetraria Islandica, znane kot Islandski lišaj: ima prepoznavne protibakterijske lastnosti.

Uporaba: Nanesite na predhodno namočeno kožo (ena doza zadošča za razkuževanje in čiščenje ene noge). Masirajte nekaj minut nato z mokro krpo ali gobico odstranite peno oz. jo sperite z mlečno vodo.

LIPO CREME, 500 ml ali 75 ml. Mehčalna, gladilna in regeneracijska krema za suhe in trpeče noge. Postopno odpravlja otiščance in preprečuje ponoven nastanek te težave. Primerna je proti suhi in razpokani koži ter urezninam. Izboljšuje naravni proces obnavljanja kože.

Aktivne sestavine: LILIUM AG COMPLEX, laktobionska kislina: alfa hidroksi kislina, derivat galaktoze. Ima izredno pomembno mehčalni učinek na roženo plast, pomaga obnoviti in celiti kožo Izvleček belega trna deluje razkužilno in protivnetno.

Uporaba: Nanesite na celo nogo in skrbno vmasirajte, posebno pozornost namenite kritičnim predelom.

MYCOGEL, 30 ml. Razkuževalni in zaščitni koncentrirani gel za prste in nohte, ki so nagnjeni h glivičnim okužbam in drugim težavam.

Aktivne sestavine: LILIUM AG COMPLEX, delci kovinskega srebra: to elektrolitično srebro, ki je obdelano na poseben način, zagotavlja podaljšano odpuščanje srebrovih ionov. Lavrična kislina: naravno protibakterijsko sredstvo. Izvleček rastline Cetraria Islandica, znane kot Islandski lišaj: ima prepoznavne protibakterijske lastnosti.

Uporaba: 1 do 2 kapljici izdelka nanesite na predhodno očiščen in/ali tretiran okužen predel, nato pustite učinkovati, dokler se popolnoma ne posuši.

MYCOSPRAY, 30 ml. Protispektična koncentrirana raztopina z obnovitvenim, razkuževalnim in zaščitnim učinkom za prste in nohte, ki so nagnjeni h glivičnim okužbam in drugim težavam.

Aktivne sestavine: LILIUM AG COMPLEX, klimbazol: aktivna učinkovina z razkuževalnim učinkom, posebno primerna proti glivicam in kvasovkam. Lavrična kislina: naravno protibakterijsko sredstvo. Izvleček rastline Cetraria Islandica, znane kot Islandski lišaj: ima prepoznavne protibakterijske lastnosti.

Uporaba: Enkrat do dvakrat na dan razpršite na okužen predel in pustite učinkovati, dokler se popolnoma ne posuši. Izdelek lahko nanesete tako na nohte kot med prste. Tretma je potrebno nadaljevati za več tednov (2 do 8 tednov), odvisno od primera.

DEODORCREME, 75 ml. Krema za noge proti neprijetnim vonjavam in potenja s podaljšanim učinkom. Obvlada prekomerno potenje, preprečuje znojenje kože in nastanek glivic.

Aktivne sestavine: LILIUM AG COMPLEX, izvleček rastline Fomes Officinalis, znane kot lekarniška kresilača, vsebuje aktivne učinkovine, ki zmanjšujejo izločanje znoja, preprečujejo fermentacijo in posledičen pojav neprijetnega vonja. Kloridrol: ta antiperspirantna snov občutno zmanjša pretirano potenje.

Uporaba: Manjšo količino izdelka nanesite na obe noge, posebno pozornost namenite na stopala in predele med prsti.

Vsi izdelki LILIAX so dermatološko testirani in SO PRIMERNI ZA NEGO NOG DIABETIKOV.