HISTOMER OILY SKIN FORMULA

MULTIAKTIVNI TRETMA ZA MASTNO IN/ALI NEČISTO KOŽO

HISTOMER OILY SKIN FORMULA reši problem mastne kože z odpravo vzrokov. Preprečuje nastanek vseh kožnih nepravilnosti in zavira vse težave, povezane z obilnim izločanjem sebuma. Upočasni nastajanje loja, pospeši njegovo odstranitev, očitno zmanjša mastnost kože in pojavnost ogrcev, prepreči razmnoževanje bakterij in nastajanje mozoljev ter aken.

AKTIVNE SESTAVINE DELOVANJE
Rastlinske matične celice Imajo močan učinek revitalizacije in oksigenacije ter zagotavljajo učinkovito čiščenje.
Izvlečki žagastolistne palme (Serenoa Serrulata), arganije insezama (kompleks uravnavanja loja

Regu-Seb )

Zmanjšajo izločanje sebuma, tako da delujejo neposredno na encim 5-alfa reduktaza.
Stearil-gliciretinat Deluje protivnetno.
Farnezol Je naravni baktericid.
Bisabolol Pomirja in zmanjšuje pordelost.
Salicilna kislina Deluje keratolitično, očisti kožo in prepreči nastajanje aken.
Linoleična in linolenična kislina Utekočinita loj in s tem pospešita njegovo odstranitev.
Bela glina Vpije loj.

PROFESIONALNI TRETMA

Komplet za 6 terapij, ki se izvajajo v 3 tednih (2 terapiji na teden), vsebuje:

  • N° 6 Ampul P/1 Short-Term Phase 2,5 ml
  • N° 1 Tubo Purifying Mask 200 ml
  • N° 6 Ampul P/2 Long-Term Phase 2,5 ml

 

DOMAČA NEGA ZA OHRANJANJE UČINKOV

ZJUTRAJ: Obraz očistite z gelom Oily Skin Cleansing Gel, sperite z vodo in dobro posušite. Enkrat ali dvakrat na teden nanesite Oily Skin Formula Exfoliating Gel na navlaženo kožo, ga nežno vmasirajte s krožnimi gibi in sperite. Nato nanesite kremo Dual-Action Cream in jo nežno vtrite, dokler se popolnoma ne vpije. Kot šok terapijo nanesite Oil Free Serum Complex po vsem obrazu z blagimi udarci s konicami prstov, dokler se popolnoma ne vpije. V primeru mozoljev in kožne nečistoče uporabite Oily Skin Formula Acnis Touch, tako da ga nanesete na prizadete predele z nežno masažo.

ZVEČER: Po potrebi odstranite ličila z oči in ustnic z odstranjevalcem Histomer Eye Make Up Remover. Nato nanesite iste izdelke, kot ste jih zjutraj, po enakem postopku.

DUAL ACTION CREAM (50 ml) DNEVNA/NOČNA KREMA ZA URAVNAVANJE LOJA IN PROTI STARANJU. Zahvaljujoč kompleksu REGU SEB in rastlini LARREA DIVARICATA odpravi vzroke za mastno kožo, HIALURONIČNA KISLINA in VITAMIN E pa pripomoreta k zaviranju procesov staranja kože. Uporaba: Kremo nanesite zjutraj in zvečer na očiščen obraz, nato nežno vtrite po vsem obrazu do popolne absorpcije.

OIL FREE COMPLEX (30 ml) MATIPURE COMPLEX zmanjša vidnost gub in razširjenih por, obrazu podari nežen satiniran videz, ki traja ves dan. Obenem uravna delovanje lojnic, očisti epidermis, odpravi značilne nepravilnosti mastne in mešane kože ter ima intenzivni obnovitveni in anti-age učinek. Uporaba: Kremo lahko nanesite na obraz tako zjutraj kot zvečer po običajnem čiščenju, tako da jo nežno vmasirate z rahlimi udarci s konico prstov.

ACNIS TOUCH (30 ml) IZDELEK JE NAMENJEN PREDVSEM NEGI MLADOSTNIH AKEN IN NEGI KOŽE, ki ima izrazite nepravilnosti, prekomerno izloča loj, na njej pa se pojavljajo mozolji, ogrci in akne. Izdelek zmanjša hormonsko spodbujanje lojnic, odpre zamašen folikularni kanal, zmanjša vidnost znakov aken in zavira razmnoževanje bakterij. Uporaba: Izdelek nanesite redno zjutraj in zvečer na dobro očiščeno in posušeno kožo, tako da ga nežno vmasirate s konicami prstov.

CLEANSING GEL (200 ml) IZREDNO NEŽEN ČISTILNI GEL. Izdelek je idealen za primerno čiščenje kože, saj z odpravo odvečnega loja, ostankov bakterij in nečistoče predstavlja prvo učinkovito orodje, s katerim koži vrnemo svežino in jo olajšamo. Uporaba: Zjutraj in zvečer nanesite z dlanjo roke manjšo količino izdelka na navlaženo kožo, nežno vmasirajte s krožnimi gibi, nato sperite z vodo. Uporaba losjonov za učvrstitev ni potrebna.

EXFOLIATING GEL (50 ml) INTENZIVNI PILING ZA MASTNO IN MEŠANO KOŽO. Globinsko odstrani nečistoče in takoj ustvari občutek svežine in čistoče. Uporaba: Po odstranitvi ličila namočite kožo z mlačno vodo. Izdelek vmasirajte v kožo s krožnimi gibi, pri tem izpustite predele okoli oči in ustnic. Nato sperite. Če izdelek uporabljate redno enkrat do dvakrat na teden, pomaga pri uravnavanju odvečne proizvodnje loja.