FORMULA 201 REJUVENATING TREATMENT SE IZVAJA V 4-6 PROFESIONALNIH TERAPIJAH PILINGA Z MANDLJEVO KISLINO. ŽE PO PRVI TERAPIJI IN VSAJ 8-10 TEDNOV PO ZADNJI TERAPIJI MORA STRANKA VSAK DAN UPORABLJATI POSEBNE IZDELKE ZA DOMAČO NEGO.

Tretma za regeneracijo kože pripomore k zmanjšanju tudi najbolj opaznih nepravilnosti na obrazu, kot so izrazne gube, izguba tonusa in elastičnosti kože, temne lise ter neenakomerna polt.

GLAVNE AKTIVNE SESTAVINE:

Mandljeva kislina: omogoča blago odstranitev zgornjih plasti vrhnjice in takojšnjo formacijo nove kože.
Matične celice gardenije (Gardenia Jasminoides): novo nastajajoči koži pomaga, da dobi več tonusa in čvrstosti.
Argirelifting Complex: revolucionarna kombinacija aktivnih sestavin, ki gladita in napolnita izrazne gube.

PROFESIONALNA NEGA

NADALJEVALNA DOMAČA NEGA

NADALJEVALNA DOMAČA NEGA JE OBVEZNA, TRAJA VSAJ 8 TEDNOV IN PREDPISUJE VSAKODNEVNO UPORABO 3 POSEBNIH IZDELKOV

Formula 201 Cleansing Mousse, 150 ml – Pena za čiščenje obraza dvakrat na dan. Izdelek je bil posebej razvit, da tretmajem Formula 201 omogoča doseganje njihove popolne učinkovitosti. Nanesite ga na kožo, ki ste jo predhodno namočili z mlačno vodo. Masirajte nekaj minut, nato odstranite s tekočo vodo ali namočeno gobico.

Formula 201 Rejuvenating Day Cream, 50 ml – Dnevno kremo nanesite zjutraj z nežno masažo na obraz, vrat in dekolte, ki ste jih pred tem temeljito očistili s peno Formula 201 Cleansing Mousse. Zahvaljujoč visoki vsebnosti matičnih celic, alfa-hidroksi kislin in Argirelifting kompleksa je krema temelj tretmaja Rejuvenating (nega podprte prenove kože). Poleg tega nudi zaščito pred soncem enakovredno faktorju 20, ki je prepotrebna za varovanje nove nastajajoče kože.

Formula 201 Rejuvenating Night Concentrate, 30 ml – Matične celice, ki so v tem posebnem izdelku za noč prisotne v izredno visokih koncentracijah, skupaj z alfa-hidroksi kislinami in Argirelifting kompleksom, pripomorejo k temu, da ure nočnega spanja izkoristite za popolno “biološko prenovo”

Dopolnilni izdelki za domačo nego Formula 201 Rejuvenating

  • Formula 201 Exfoliating Gel Mask
  • Formula 201 BotuMimic Concentrate
  • Formula 201 Makeup Remover
  • Formula 201 Dark Circle Removing / Under Eye Treatment