HISTOMER SENSITIVE SKIN FORMULA

OBNAVLJAJOČ TRETMA ZA OBČUTLJIVO KOŽO NA OSNOVI MATIČNIH CELIC RASTLINSKEGA IZVORA

HISTOMER SENSITIVE SKIN FORMULA vsebuje dragocene izvlečke RASTLINSKIH MATIČNIH CELIC (histomerične celice), to je pravi koncentrat vitalne energije, ki znatno regenerira kožo in obnavlja njeno strukturo od znotraj. Tretma vsebuje tudi močan obnovitveni kompleks (Repair Complex CLR), ki odpravi vse škodljive učinke, katerim je občutljiva koža najbolj izpostavljena. Zahvaljujoč svoji revolucionarni formulaciji HISTOMER SENSITIVE SKIN FORMULA zmanjšuje prekomerno občutljivost kože na zunanje dejavnike, globinsko obnavlja kožna tkiva. Prav tako spodbuja nastajanje novega, močnejšega in bolj zaščitnega epidermisa in odpravlja razširjenost površinskih kapilar ter pordelost, ki se pojavi predvsem zaradi kuperoze.

AKTIVNE SESTAVINE DELOVANJE
Rastlinske matične celice Delujejo energijsko in okrepijo zaščitne sposobnosti kože.
Izvleček belega lokvanja Pomirja, blaži in zmanjšuje pordelost.
Bisabolol Pomirja in zmanjšuje pordelost.
Pantenol Deluje zaščitno in vlažilno.
Hialuronska kislina Ustvari kožni film, ščiti in navlaži.
Stearil-gliciretinat Pomirja in zmanjšuje pordelost.
Sok iz aloe vere Deluje pomirjajoče.
Vitamin E Deluje proti prostim radikalom in proti dražljaju.
Izvleček bodeče lobodike Učvrsti kapilare in zmanjšuje pordelost.
Palmitoil prolin Krepi epidermis.

PROFESIONALNI TRETMA

KOMPLET ZA 6 TRETMAJEV, KI SE IZVAJAJO V 3 TEDNIH (2 TRETMAJA NA TEDEN), VSEBUJE:

  • N° 6 AMPUL S/1 SHORT-TERM PHASE 2,5 ML
  • N° 1 TUBO SOOTHING MASK 200 ML
  • N° 6 AMPUL S/2 LONG-TERM PHASE 2,5 ML

 

DOMAČA NEGA ZA OHRANJANJE UČINKOV

ZJUTRAJ: Obraz, vrat in dekolte očistite z gelom Sensitive Skin Formula Cleansing Gel. Nežno zmasirajte navlaženo kožo in sperite. Kremo Sensitive Skin Formula 24 h Soothing Cream nanesite na suho kožo obraza in vratu in jo nežno vmasirajte, dokler se popolnoma ne vpije.

ZVEČER: Po potrebi odstranite ličila z oči in ustnic z odstranjevalcem HistomerEyeMake Up Remover, nato nanesite iste izdelke, kot ste jih zjutraj, po enakem postopku.

SENSITIVE SKIN CLEANSING GEL(200 ml) IZREDNO BLAG ČISTILNI GEL.
Uporaba: Nanesite z dlanjo roke manjšo količino izdelka na navlaženo kožo, nežno vmasirajte s krožnimi gibi, nato sperite z vodo. Postopek ponovite v primeru zelo mastne ali umazane kože. Uporaba losjonov za učvrstitev ni potrebna.

SENSITIVE SKIN 24H SOOTHING CREAM (50 ml) MEHKA IN LAHKA KREMA, ki ima številne blagodejne učinke na občutljivo kožo. Kožo globinsko navlaži, obnovi in posveti ter pomaga pri preprečevanju nastanka pordelosti, manjših izraznih gub ter temnih peg. Uporaba: Kremo nanesite zjutraj in zvečer po običajnem čiščenju obraza in jo nežno vtrite po celem obrazu do popolne absorpcije.