HISTOMER VITAMIN C – FORMULA

POSEBNI TRETMA ZA OBRAZ Z VITAMINOM C NA OSNOVI MATIČNIH CELIC RASTLINSKEGA IZVORA

Linija HISTOMER VITAMIN C – FORMULA sloni na izvrstni kombinaciji RASTLINSKIH MATIČNIH CELIC in vitamina C. Izdelki iz linije z vitaminom C so primerni za vsak tip kože, ne glede na letničas, posebej so priporočeni med posameznimi obdobji specifičnih tretmajev. Linija C – formula je idealna tudi za moško in mladostniško kožo.

HISTOMER VITAMIN C – FORMULA:

  • deluje na celično dihanje tako, da POSPEŠUJE in povečuje vitalnost celic v koži; s tem URAVNAVA kožo in odpravi škodljive ostanke (proste radikale),
  • izničuje proste radikale in upočasni staranje kože,
  • spodbuja nastajanje kolagena in učvrsti tkiva,
  • odpravi temne pege, polt naredi bolj sijočo;
  • okrepi obrambno funkcijo kože, ki je tako bolj odporna,
  • okrepi kapilare, blaži rdečico in srbenje.

AKTIVNE SESTAVINE DELOVANJE
Matične celice rastlinskega izvora Imajo učinek revitalizacije in izboljšujejo celično dihanje.
Čisti vitamin C Deluje proti staranju – proti pegam – ima učinek revitalizacije.
Stabiliziran vitamin C Deluje proti staranju – proti pegam – ima učinek revitalizacije.
C Bio-booster Ojača delovanje vitamina C.
Hialuronska kislina Deluje proti gubam.
Vitamin E Deluje proti prostim radikalom.
Bisabolol Pomirja in zmanjšuje pordelost.
Senegalska akacija Deluje zaščitno in ima revitalizacijske učinke.
Laški smilj Pomirja in zmanjšuje pordelost.
Izvleček korena likviricije Svetli in zavira nastanek peg.
Sončni filtri Zaščita pred negativnimi učinki sončnih žarkov.

PROFESIONALNI TRETMA

  • C LIGHTENING MASK VITAMIN C 10 vrečk po 30 g
  • C FACIAL EMULSION 200 ml
  • HISTOMER C – ČISTI VITAMIN C 6 ampul po 6,6 ml

IZDELKI HISTOMER VITAMIN C FORMULA:

C SERUM COMPLEX (30 ml) POSEBEN SERUM-GEL Z VISOKO VSEBNOSTJO VITAMINA C IN MATIČNIH CELIC. Polt sčasoma postaja vse bolj sijoča in enakomerna, serum odpravlja temne lise in preprečuje razdraženost ter pordelost kože. Nanesite ga zvečer in izkoristite ure nočnega spanja, da svojo kožo razstrupite, spodbudite njeno oksigenacijo ter obnovo bioloških celičnih mehanizmov. Zaradi svoje sposobnosti nevtralizacije prostih radikalov preprečuje vse znake staranja kože. Nanesete ga lahko tudi zjutraj, saj neposredno deluje na površinsko cirkulacijo in s tem zaščiti kapilare pred agresivnimi sončnimi žarki in okoljskimi obremenitvami. Vsebuje: matične celice rastlinskega izvora, stabiliziran vitamin C, C bio-booster, bisabolol. Uporaba: Po čiščenju obraza nanesite izdelek na obraz in vrat ter ga vmasirajte do popolne absorpcije.

C ACTION CREAM (50 ml) LAHKA ŽAMETNA DNEVNA KREMA, bogata z matičnimi celicami in vitaminom C. Zaščitni faktor (SPF) nad 15 ščiti kožo pred vsemi poškodbami sonca. Zahvaljujoč svoji izredno napredni formuli krema pospešuje tvorbo novih kolagenskih vlaken, zato kožo učvrsti in naredi bolj elastično, osvetli polt, obenem zavira nastanek gub ter temnih peg. Odpravi vse poškodbe globljih kožnih struktur zaradi starosti in okoljskih vplivov, obenem preprečuje nadaljnji pojav takih težav. Vsebuje: matične celice rastlinskega izvora, stabiliziran vitamin C, C bio-booster, vitamin E, senegalsko akacijo, hialuronsko kislino, sončne filtre. Uporaba: Izdelek nanesite vsako jutro, po temeljitem čiščenju, na obraz in vrat ter nežno masirajte z rahlim trepljanjem s konicami prstov.

HISTOMER C (6 ampul po 6,6 ml) ČISTI VITAMIN C. Ta izredno visoko koncentrirani preparat je primeren za intenzivno nego, saj je pravi koncentrat vseh izjemnih lastnosti vitamina C in matičnih celic. Vsebuje: čisti vitamin C, matične celice rastlinskega izvora, C bio-booster. Uporaba: Škatla vsebuje 6 ampul; vsako je potrebno pripraviti neposredno pred uporabo, tako da čisti vitamin C v prahu (vsebovan v zamašku-posodi) raztopite v tekočem izvlečku matičnih celic (vsebovan v ampuli). Pripravljen preparat zadostuje za 3-4 nanose. Hranite ga v hladilniku in ga porabite v roku 3 dni. Enkrat dnevno, po možnosti zvečer, nanesite na temeljito očiščena obraz in vrat.

C LIGHTENING MASK VITAMIN C (10 vrečk po 30 g) PROFESIONALNA MASKA, KI DELUJE DEKONGESTIVNO IN POSVETLITVENO, je bogata z rastlinskimi izvlečki in vitaminom C. Vsebuje: stabiliziran vitamin C, izvleček laškega smilja, izvleček korena likviricije, izvleček iz lubja vrbe. Uporaba: V posodici pomešajte vsebino ene vrečke s približno 80 cm3 vode. Dobro mešajte približno 2 minuti, nato mešanico takoj nanesite na kožo s pomočjo lopatice. Masko pustite učinkovati 15-20 minut, nato jo odstranite z nežnimi potegi rok.

C FACIAL EMULSION (200 ml) je PROFESIONALNI IZDELEK ZA MASAŽO OBRAZA, ki je bogat z matičnimi celicami in vitaminom C. Polt naredi bolj sijočo in zapeljivo, pospešuje tvorbo mladega kolagena (učvrstitveni učinek) in preprečuje nastanek prostih radikalov (učinek proti gubam). Vsebuje: stabiliziran vitamin C, matične celice rastlinskega izvora, bisabolol. Uporaba: Po zaključku postopka ga nanesite z rahlo masažo, dokler se popolnoma ne vpije.