FORMULA 201 WHITENING TREATMENT SE IZVAJA V 4-6 PROFESIONALNIH TERAPIJAH PILINGA Z MANDLJEVO KISLINO. ŽE PO PRVI TERAPIJI IN VSAJ 8-10 TEDNOV PO ZADNJI TERAPIJI MORA STRANKA VSAK DAN UPORABLJATI POSEBNE IZDELKE ZA DOMAČO NEGO.

Ta tretma se ponaša z izjemno sposobnostjo, da v nekaj tednih bistveno zmanjša glavne pigmentne (temne lise, pretemna in/ali neenakomerna polt) in strukturne nepravilnosti kože na obrazu (povešanje in izguba elastičnosti tkiv, gube, suha in krhka koža), hkrati pa spodbuja regeneracijo nove bolj sijajne, gladke in prožne kože.

GLAVNE AKTIVNE SESTAVINE:

Mandljeva kislina: omogoča blago odstranitev zgornjih plasti vrhnjice in takojšnjo formacijo nove kože.

Matične celice metuljnika (Buddleja Davidii): novo nastajajoči koži pomaga, da dobi bolj enakomeren ten.

ODA-C Complex: revolucionarna kombinacija aktivnih snovi, ki osvetlijo polt in posvetlijo lise različnega izvora in oblike.

PROFESIONALNA NEGA

NADALJEVALNA DOMAČA NEGA

NADALJEVALNA DOMAČA NEGA JE OBVEZNA, TRAJA VSAJ 10 TEDNOV IN PREDPISUJE VSAKODNEVNO UPORABO 3 POSEBNIH IZDELKOV

Formula 201 Cleansing Mousse, 150 ml – Pena za čiščenje obraza dvakrat na dan. Izdelek je bil posebej razvit, da tretmajem Formula 201 omogoča doseganje njihove popolne učinkovitosti. Nanesite ga na kožo, ki ste jo predhodno namočili z mlačno vodo. Masirajte nekaj minut, nato odstranite s tekočo vodo ali namočeno gobico.

Formula 201 Whitening Day Cream, 50 ml – Dnevno kremo nanesite zjutraj z nežno masažo na obraz, vrat in dekolte, ki ste jih pred tem temeljito očistili s peno Formula 201 Cleansing Mousse. Zahvaljujoč visoki vsebnosti matičnih celic, alfa-hidroksi kislin in ODA-C kompleksa je krema temelj Whitening tretmaja (nega podprte prenove kože). Poleg tega nudi zaščito pred soncem enako faktorju 20, ki je prepotrebna za varovanje nove nastajajoče kože.

Formula 201 Whitening Night Concentrate, 30 ml – rastlinske matične celice, ki so v tem posebnem izdelku za noč prisotne v izredno visokih koncentracijah, skupaj z alfa-hidroksi kislinami in ODA-C kompleksom, pripomorejo k temu, da ure nočnega spanja izkoristite za popolno “biološko prenovo” tretirane kože. Kremo nanesite zvečer po temeljitem čiščenju s peno Formula 201 Cleansing Mousse.

Dopolnilni izdelki za domačo nego Formula 201 Whitening

  • Formula 201 Exfoliating Gel Mask
  • Formula 201 BotuMimic Concentrate
  • Formula 201 Makeup Remover
  • Formula 201 Dark Circle Removing / Under Eye Treatment