XANTHY MEMORIST

Xanthy napada celulit in lokalizirano maščobo z 2 različnima učinkoma

1. KAVITACIJI PODOBEN UČINEK

Neposredni lipolitični napad na maščobne blazinice.
Zaradi intenzivnega in koncentriranega delovanja je Kompleks Xanthy iz matičnih celic (Xanthy-Stem Complex) sposoben sprožiti razgradnjo maščob. Ustvari pravi biološki udarni val: mobilizira maščobna tkiva in jih pripravi na kasnejše zmanjšanje in enakomerno porazdelitev.

2. PREOBLIKOVALNI UČINEK

Obudi biološki spomin maščobnih tkiv in omogoča povrnitev mladostne postave.
Xanthy matične celice izboljšujejo celično dihanje v mitohondrijih, presnovo in vitalnost maščobnih tkiv. Prebudijo celice iz otrplosti, tako da ponovno izoblikujejo biološki spomin celic in njihovo sposobnost zaznavanja hormonskih spodbud, kar posledično pripomore k povrnitvi ženskih oblin.

ZAHVALJUJOČ XANTHY MATIČNIM CELICAM

Izdelek Xanthy, ki vsebuje Xanthy matične celice, velja za edinstven in izjemen kompleks (XANTHY-STEM COMPLEX), ki ga sestavljajo rastlinske matične celice eteobromin, teofilin inkafein; posebni prenašalec (glicosamin-glican) jih prenaša po koži in poskrbi, da preidejo v najgloblje plasti, kjer so takoj razpoložljive.

Profesionalni tretma

XANTHY ULTRA MOUSSE

Čistilna pena z nežnim luščilnim učinkom. Steklenička 200 ml.
Poskrbi za nežno, a globoko čiščenje kože, hkrati stanjša njeno roženo plast in tako omogoča globinsko delovanje kasnejših tretmajev.

AKTIVNE SESTAVINE

• alfa hidroksilne kisline: glikolna kislina citronska kislina mlečna kislina
• Xanthy-Stem Complex
• izvlečki navadnega divjega kostanja, gotu kole, bršljana in bodeče lobodike

UPORABA (PREDVIDEN ČAS: 10 MIN)

    1. 4 razpršitve pene XANTHY ULTRA MOUSSE s plosko roko nanesite na hrbtno stran noge na trebuhu ležeče osebe, vtrite s počasnimi in ovijajočimi gibi, ki jih izvajate od spodaj navzgor, potem masažo krožno končajte pri zadnjici. Masažni prijem ponovite trikrat pri vsaki nogi.
    2. Obdelujte hrbet in roke tako, da količino približno 8 razpršitev enakomerno porazdelite v 2 fazah: izvedite 1 počasno manipulacijo od sredine navzgor, nato 3 manipulacije s polkrožnimi gibi (v obliki pahljače), tako da se od spodaj pomikate navzgor in zdrsnite navzven do rok in čez njih. S pomočjo rokavice iz gobe (XANTHY BODY-GLOVE) skrbno odstranite odvečno peno in splaknite s toplo vodo.
    3. Isti postopek ponovite na sprednji strani nog stranke, ki se obrne na hrbet.
    4. Zgornji del trupa (trebuh, prsi in roke) masirajte z isto količino izdelka in na isti način kot pri masaži hrbta. S pomočjo rokavice iz gobe (XANTHY BODY-GLOVE) skrbno odstranite odvečno peno in splaknite s toplo vodo.

XANTHY FAST ACTION

Koncentrirani serum z intenzivnim učinkom (učinek “biološkega udarnega vala”). Ampula 15 ml.
Deluje na maščobne blazinice z učinkom, podobnim tistemu pri ultrazvočnem delovanju (kavitaciji podoben učinek).

AKTIVNE SESTAVINE

• Xanthy-Stem Complex v najvišji koncentraciji
• escin
• izvlečki guarane, gotu kole, bršljana in bodeče lobodike

UPORABA (PREDVIDEN ČAS: 10 MIN)

1. Osebi, ležeči na hrbtu, vmasirajte XANTHY FAST ACTION po trebuhu, stegnih in bokih (izogibajte se predelu prsi).
STEGNA: Pri kolenu začnite globoko vtirati (samo s prsti), tako da se pomikate navzgor od notranjega dela stegna navzven vse do dimelj. Postopek ponovite trikrat. Nadaljujte z masažo boka, tako da prav tako trikrat globoko vtirate od spodaj navzgor. Postopek ponovite še na desni strani.
TREBUH: Z obema rokama enakomerno nanesite XANTHY FAST ACTION, tako da s krožnimi gibi masirate v smeri urinega kazalca. Vtrite z gibi v obliki žarnih vencev od zunanje strani proti popku tako na eni kot na drugi strani prsnice.
2. Osebi, ležeči na trebuhu, nanesite izdelek po zadnjici in križu.
ZADNJICA: XANTHY FAST ACTION nanesite na stegno in zadnjico ter vtrite od spodaj navzgor. Postopek ponovite trikrat. Nato izvedite posebno masažo zadnjice začenši pri zadnjični gubi, vtrite po njej navzgor s push-up gibi. Postopek ponovite največ do trikrat.
LEDVENI PREDEL: nanesite XANTHY FAST ACTION na ledveni predel in s plosko roko pahljačasto vtrite od spodaj navzven vse do boka. Postopek ponovite trikrat.

XANTHY ZYMA BODY

Maska z encimi, ki obnavlja vezno tkivo. Prašek se aktivira z vodo. Kozarec 250 g.
Neposredna uporaba maske po ampuli XANTHY FAST ACTION dopolnjuje delovanje ampule: pospešuje izločanje maščob in odvaja tekočine ter izloča toksine. Krema vsebuje formulo na osnovi bromelina, to je rastlinski encim, ki deluje protivnetno, proti zadrževanju odvečne vode, vezna tkiva pa učvrsti.

AKTIVNE SESTAVINE

• bromelin, encim iz ananasa
• Xanthy-Stem Complex
• izvlečki navadnega divjega kostanja in bodeče lobodike

PRIPRAVA MASKE

Dva odmerka praška vlijte v posodico, dodajte 40 ml vode (= 20 ml vode za vsak odmerek). Dobro mešajte 1 do 2 minuti, nato pustite učinkovati 8–10 minut. Premešajte še enkrat za 1 minuto, nakar masko z rokami nanesite na trebuh, boke, stegna in zadnjico. Pustite učinkovati 20 minut. Priporočamo, da masko pripravite tik pred nanosom ampule XANTHY FAST ACTION.

UPORABA (PREDVIDEN ČAS: 20 MIN)

1. Ko stranka leži na trebuhu, obdelajte naslednje predele telesa:
NOGE: Na levo nogo enakomerno nanesite zmerno količino maske. Začnite pri gležnju in masko vmasirajte s polkrožnimi gibi vse do zadnjice. Brez dvigovanja rok se po strani valovito vrnite nazaj do gležnja. Ponovite trikrat. Postopek izvedite tudi na desni nogi.
LEDVENI PREDEL: Manjšo količino izdelka nanesite na spodnji del hrbta in s plosko roko krožite od sredine (trtice) navzven. Nato z obema rokama grabljajte od sredine hrbtenice navzven. Postopek ponovite trikrat.

2. Stranka leži na hrbtu:
NOGE: Ponovite opisan postopek na obeh nogah.
TREBUH: Zadostno količino maske razmažite po vsem trebuhu s počasnimi krožnimi gibi v smeri urinega kazalca. Ponovite trikrat. Z obema rokama obkrožite celoten trebuh, nato celotni predel enkrat pregnetite. Postopek ponovite trikrat.
Z zaščitno folijo pokrijte obdelane predele, tik zatem nadaljujte s tretmajem za prsi Zyma Bust.

XANTHY ZYMA BUST

Maska z encimi za prsi, ki obnavlja vezno tkivo. Maska v prahu se aktivira z vodo. Kozarec 125 g.
V kombinaciji z izdelkom XANTHY BUST CONCENTRATE ima maska XANTHY ZYMA BUST takojšni učinek napenjanja kože, krepi tkiva, oblikuje, učvrščuje in pomlajuje prsi. Maska vsebuje formulo na osnovi bromelina, to je rastlinski encim, ki vezna tkiva obnavlja ter učvrščuje.

AKTIVNE SESTAVINE

• bromelin, encim iz ananasa
• Xanthy-Stem Complex
• izvleček gotu kole

PRIPRAVA MASKE

V posodico vlijte 1 odmerek maske ZYMA BUST in 20 ml vode. Dodajte 3
razpršitve izdelka BUST CONCENTRATE.
Dobro mešajte 1 do 2 minuti. Z rahlo masažo razmažite masko po prsih in dekolteju. Zavijte s kosom zaščitne folije, ki ste jo prej položili na telo, nato pustite učinkovati približno 15 minut.

UPORABA (PREDVIDEN ČAS: 15 MIN)

Stranka naj leži na hrbtu. Namestite se ob masirančevo vzglavje, nato z obema rokama nanesite XANTHY ZYMA BUST okoli prsi z gibi v obliki ∞. Potem od sredine prsnice razmaknite roki navzven, obkrožite istočasno obe prsi, nakar se vrnite iz zunanje strani proti sredini.

XANTHY BUST CONCENTRATE

Profesionalna krema za povečanje volumna in učvrstitev prsi. Steklenička 150 ml.
Zahvaljujoč svojim posebnim sestavinam ima takojšnji učinek napenjanja kože, krepi tkiva, oblikuje, učvrščuje in pomlajuje prsi. Lahko se uporablja pomešano z izdelkom ZYMA BUST ali samostojno kot zaključna masaža.

AKTIVNE SESTAVINE

• Xanthy-Stem Complex v visoki koncentraciji
• Palmitoyl Isoleucine (Voluform) z učinkom povečanja volumna
• izvleček rastline Serenoa serrulata z lifting učinkom

UPORABA :

Za uporabo v kombinaciji z masko ZYMA BUST: glej prejšnje poglavje.

Za uporabo kot zaključna masaža prsi:
Po zaključku drenažne masaže z izdelkom XANTHY LIPO DREN (glej naslednjo stran) se namestite ob masirančevo vzglavje. Z obema rokama nanesite izdelek XANTHY BUST CONCENTRATE okoli prsi z gibi v obliki ∞. Potem od sredine prsnice razmaknite roki navzven, obkrožite istočasno obe prsi, nakar se vrnite iz zunanje strani proti sredini.
Postopek ponovite trikrat.

XANTHY LIPO DREN

Krema za masažo z močnim drenažnim učinkom, ki se hitro vpije. Steklenička 400 ml.
Je nepogrešljivo dopolnilo profesionalnega tretmaja Xanthy. Zahvaljujoč njenim posebnim sestavinam ima popolni drenažni učinek na maščobne blazinice, kar zagotovi zmanjševanje njihovega obsega , omogoča izločanje odvečne tekočine in toksinov po limfni poti ter učvrstitev kožnih tkiv. Vidno zmanjša valovito kožo, ki je značilni znak celulita.

AKTIVNE SESTAVINE

• Xanthy-Stem Complex
• escin z lipo-drenažnim učinkom
• bioflavonoidi (trokserutin) – ščitijo kapilare
• izvlečki guarane, gotu kole, bršljana in bodeče lobodike imajo shujševalni učinek
• izvleček rastline Serenoa serrulata z lifting učinkom

UPORABA (PREDVIDEN ČAS: 10 MIN)

1. Stranka naj leži na trebuhu. Z mokro rokavico skrbno odstranite masko XANTHY ZYMA BODY in XANTHY ZYMA BUST, osušite kožo, nato z odprto roko vmasirajte zmerno količino izdelka XANTHY LIPO DREN po vsaki nogi. Izvajajte počasne in ovijajoče gibe od spodaj navzgor (drenažni učinek). Masažo nog z izdelkom XANTHY LIPO DREN ponovite še dvakrat. Premaknite se na hrbet in roke. Razmažite XANTHY LIPO DREN, tako da se počasi pomikate od sredine navzgor, potem se pahljačasto pomikajte od spodaj navzven do rok in čez njih.
2. Stranka naj leži na hrbtu. Ponovite opisano zaporedje prijemov, tako da primerno količino izdelka XANTHY LIPO DREN vmasirate z gibi od spodaj navzgor. Za vsako nogo izvedite postopek trikrat. Obdelujte zgornji del trupa (trebuh in roke) z izvajanjem istega postopka kot za hrbet.
3. Namestite se ob masirančevo vzglavje. Izdelek XANTHY BUST CONCENTRATE nanesite na prsi po navodilih, opisanih v prejšnjih dveh točkah.

Proaktivna masaža xanthy

Ta metoda združuje sproščujoče prijeme z masažo pritiskanja s prsti na tilnik in ramena, ki posnema orientalske metode. Cilj te masaže je zagotoviti harmonijo med telesom in duhom, hkrati pa pospešiti limfno drenažo.
IZVAJA SE JO NA HRBTU LEŽEČI STRANKI, MEDTEM KO DELUJETA ENCIMSKI MASKI ZYMA BODY IN ZYMA BUST.

10 PRIJEMOV V ZAPOREDJU – TRAJANJE 20 MINUT

1. Namestite se ob masirančevo vzglavje. Manjšo količino izdelka LIPO DREN razmažite po dekolteju, ramenih in tilniku. Od sredine prsnice (tik pod ključnico) globoko božajte proti ramenom, nato izvedite rahel pritisk. Objemite ramena, drsite do tilnika in rahlo pritisnite na zatilje. Povrnite se na sredino prsnice, s hrbtno stran roke lahno pobožajte po vratu. Ponovite trikrat.
2. Z roko, stisnjeno v pest: s členki prstov izvedite na spodnjem delu vratu krožne gibe v smeri urinega kazalca. Ko ste ponovili trikrat, s členki izvedite globoko raztegnitev proti ramenom, nato se s plosko roko lahno povrnite na zatilnico. Postopek ponovite trikrat.
3. Trikratno raztezanje z obema rokama izmenično na celotni spodnji strani vratu in vlečenje z odločnim potiskanjem na sredino tilnika. Pritiskanje na strani glave. Pritiskanje v višini ušesnih mečic. Ponovite trikrat, pri čemer pazite, da pritisk izvajate ob izdihovanju.
4. S prsti (dlan naj bo obrnjena navzgor) se lahno, a odločno pomikajte navzgor, od vratu proti ramenom in nazaj. Postopek ponovite trikrat.
5. Strankino glavo položite na svojo dlan in jo obrnite v desno. Obdelujte levo stran glave tako, da s palcem izvedete krožne gibe na vratno in trapezasto mišico. Masirajte od spodnjega dela vratu do ramen, nato se z rahlim božanjem vrnite nazaj. Ponovite še na drugi strani glave. Vse prijeme ponovite trikrat.
6. Roke na prsnico. S plosko roko lahno božajte proti ramenom, nato pritiskajte najprej levo, potem desno. Postopek ponovite trikrat.
7. Oprijem prsnica-ramena. Izvedite potiskanja s prsti: a) na spodnji del vratu; b) na sredino med rameni; c) na vrh ramen. Izvedite pritiskanje s prsti in se pomikajte po zadnji strani vratu, vzdolž vratnih vretenc vse do tilnika. Ponovite trikrat.
8. Z dlanmi obeh rok odločno masirajte po stranicah vratu naprej in nazaj. Celotni postopek ponovite trikrat.
9. Prste obeh rok (razen palcev) položite na začetek lasišča, nato vrat nežno in podaljšano potegnite naravnost proti sebi.
10. Masažo končajte s popolnim glajenjem. Z obema rokama se lahno pomikajte od prsnice proti ramenom vse do tilnika, ki ga objemite, nato zaključite pri lasišču ali vratu.

Domači tretma

TOTAL BODY STRATEGY kit

CELLULITE CONCENTRATE

PREOBLIKOVANJE TELESA, POSEBNA NEGA PROTI CELULITU IN LOKALIZIRANI NAKOPIČENI MAŠČOBI
Vsebuje Xanthy-Stem Complex, to je posebna kombinacija Xanthy matičnih celic in matičnih celic rastlinskega izvora. Krema je bila razvita za spodbujanje enakomerne porazdelitve tkiv in za doseganje idealne postave. Zgosti kožna tkiva in zmanjša zadrževanje vode, kar prispeva k omilitvi otečene in valovite kože, ki je značilna za celulit.

PUSH-UP CONCENTRATE

UČVRSTI IN PREOBLIKUJE ZADNJICO
Vsebuje Xanthy-Stem Complex, to je posebna kombinacija Xanthy matičnih celic in matičnih celic rastlinskega izvora. Krema je bila razvita za spodbujanje enakomerne porazdelitve tkiv in za doseganje mladostno polne zadnjice. Zaradi učinka napenjanja kože vidno oblikuje zadnjico že po prvih nanosih.

BUST CONCENTRATE

KREMA ZA POVEČANJE VOLUMNA IN UČVRSTITEV PRSI

Vsebuje Xanthy-Stem Complex, to je posebna kombinacija Xanthy matičnih celic in matičnih celic rastlinskega izvora. Krema je bila razvita za spodbujanje enakomerne porazdelitve tkiv in za doseganje mladostno čvrstih prsi. Zahvaljujoč njenim posebnim sestavinam ima takojšnji učinek napenjanja kože, krepi tkiva, oblikuje, učvrščuje in pomlajuje prsi.