STIMULACIJSKI TRETMAJI  PROTI GUBAM IN STARANJU KOŽE.

Histomerjeva nova linija namenjena boju proti gubicam in znakom staranja.Je diferencirana strategija glede na starost in na hormonsko situacijo oz. neravnovesje

HISTOMER BIO-HLS je celosten bio-stimulacijski tretma za nego obraza, ki temelji na treh različnih naravnih kompleksih (Bio-HLS Vital Compleks, Bio-HLS Supreme Compleks, Botoks Aloe koncentrat), ki so izjemno pomembni in koristni v boju proti staranju kože in so v kombinaciji dveh vrst rastlinskih matičnih celic (matične celice Gardenia Jasminoides in matične celice Buddleja Davidii) izredno učinkoviti. Te matične celice imajo veliko naravno stimulacijsko moč.

Bio-HLS Vital Compleks je naraven kompleks proti staranju kože, primeren za ženske, katere so še vedno mlade, od 45-55 let. Deluje na procesu Metalproteinaze (kolagen, elastin) in hialurondiaze, ki uničuje hialuronsko kislino in kolagen/elastinska vlakna. Posebna povezava glukoronske kisine, silimarina, vitamina E, karnozina in izvleček Anogeissus Leiocarpa (vrsta afriške breze).

Bio-HLS Supreme Compleks je naraven anti age compleks primeren za ženske od 55 – 65 let. Deluje na procesu Metalproteinaze (kolagen, elastin) in hialurondiaze, katere uničujejo hialuronsko kislino in kolagen/elastinska vlakna. Posebna povezava z Vitaminom C, izvlečom Manilkara Multinervis (afriška vrsta hruške), karnozina, elaginske kisine, glukoronske kisline, silimarina in izvečka Anogeissus Leiocarpe.

Botoks-koncentrat aloe je koncentrat aktivnih sestavin z izjemnim takojšnjim učinkom lifitinga. Prav tako, popravi obstoječo škodo, tako, da so gube in temni madeži manj vidni. Ima izjemno visoko in močno botoksu podobno delovanje. Posebna kombinacija Aloe z bio peptidi (Acetyl Hexapeptide-8, Pentapeptide-18).

Matične celice Gardenia Jasminoides: spodbujajo fibroblast za proizvodnjo novih kolagenskih  in elastinskih vlaken, ter v kombinaciji z BIO HLS Vital kompleksom zmanjšujejo aktivnost encimov MMP, ki uničujejo strukturo dermisa.  Te matične celice so izredno učinkovite proti prostim radikalom.

Matične celice Buddleja Davidii: so zelo učinkovite v boju proti fotostaranju. Zmanjšujejo gube, ki so nastale zaradi prekomernega izpostavljanja soncu in postopoma odpravljajo pigmentacijo in uravnavajo hormonsko neravnovesje. Skupaj z Bio-HLS Supreme kompleksom zmanjšujejo aktivnost encimov hialurondiaze in MMP, ki sta odgovorna za uničenje splošne strukture dermisa. Zmanjšujejo proste radikale.

IZDELKI ZA PROFESIONALNO UPORABO

Bio HLS micellar cleansing oil – 200 ml
Micelarni odstranjevalec ličil. Nežno odstrani nečistoče in ličila iz površine kože. Olje nanesite z bombažnimi blazinicami, na  obraz, oči in dekolte. Oči imejte zaprte.  Ni potrebno spirati.

Bio-HLS Hyaluronic Toning Lotion – 400 ml
Profesionalni tonik za obraz. Ima vlažilni in pomirjujoči učinek. Nanesite na bombažno blazinicami in s krožnimi gibi na obraz, vrat in dekolte.

Bio-HLS Exfoliating Facial Scrub – 150 ml
Profesionalni piling za obraza. Odstrani odmrlo kožo, zmanjša gube, temne madeže in povečane pore. Masirajte izdelek z nežnimi krožnimi gibi  in nato skrbno sperite z bombažno blazinico namočeno v vodo. Izogibajte se predelu  okoli oči.

Bio-HLS Fine Wrinkle Treatment – 6 tubic – 3ml

Profesionalna koncentrirana emulzija za obraz. Zmanjša izrazne gube. Celotno ampulo nanesite na obraz in vrat, masirajte, dokler se ne vpije. Izogibajte se predelu okoli oči.

Bio-HLS Dark Spots Treatment – 6 tubic   3ml

Profesionalna koncentrirana emulzija za obraz. Zmanjša temne madeže. Celotno ampulo nanesite na obraz in vrat, masirajte, dokler se ne vpije. Izogibajte se predelu okoli oči.

Bio-HLS Total Booster Facial Mask – 10 mask – 36 g

Profesionalna anti age maska. Vsebino vrečke  zmešajte v posodico z 100ml vode.  Mešajte 2 minuti in z špatulo nanesite na obraz. Pustite delovati 15 minut, nato jo odstranite v smeri od  dekolteja  navzgor.

Bio-HLS Vital Filler – 125ml

Profesionalna anti age krema. Zmanjša gubice in daje koži elastičnost. Nanesite na obraz, vrat in dekolte z nežno masažo, dokler se popolnoma ne vpije.

Bio-HLS Supreme Filler – 125ml

Profesionalna anti age krema za obraz. Polni gube, daje koži elastičnost in zmanjšuje pigmentne madeže. Nanesite na obraz, vrat in dekolte z nežno masažo, dokler se popolnoma ne vpije.

Bio-HLS Absolute Lifting – 45ml

Profesionalni koncentrirani serum za zapolnitev in raztezanje izraznih gub. Nanesite na gubice, tako da masirate in tapkate s prsti. Ne uporabljajte drugih  izdelkov na mestih, kjer ste nanesli serum.

IZDELKI ZA DOMAČO UPORABO

Bio-HLS Micellar Cleansing Water – 200 ml

Micelarna voda je namenjena nežnemu odstranjevanju vseh nečistoč in ličil s površine obraza, dekolteja in oči. Vodico nanesite na bombažno blazinico in nežno obrišite nečistoče. Pri čiščenju ličil z oči imejte le-te zaprte. Ni potrebno izpirati.

Bio-HLS Vital Filler – 50 ml – spf 10

24 urna krema za obraz za zrelo kožo: 45 -55 let. Zmanjša globoke in izrazite gube.

Nanesite zjutraj in zvečer na očiščen obraz, vrat in dekolte.

Bio-HLS Supreme Filler – 50ml – spf 10

24 urna krema za obraz za zrelo kožo: 55-65 let. Zmanjša globoke in izrazite gube.ter temne madeže. Nanesite zjutraj in zvečer na očiščen obraz, vrat in dekolte.

Bio HLS absolute lifting – 30 ml

Koncentriran obrazni serum za zapolnitev in raztezanje izrazitih gub. Ima dolgotrajni lifting učinek. Nanesite malo količino izdelka na izrazite gube. Masirajte in tapkajte s prsti. Ne uporabljajte drugih izdelkov na mesta, kjer ste nanesli serum.