NEGA ZA OČI GOLDEN CODE ZLATO – ZA VAŠE OČI

PROTI GUBICAM

PROTI PODOČNJAKOM

PROTI TEMNIM KOLOBARJEM

FORMULE:  TRI SINERGIJSKO POVEZANE IZJEMNE AKTIVNE SESTAVINE:

Bio katalizator Oro peptidi,  ima močan lifting efekt in učvrstitveno funkcijo, ki vodi k postopnemu zmanjšanju podočnjakov.

Naravni bio flavonoidov ekstrakt, deluje tako, da zmanjša podočnjake in otekle oči, ki nastanejo zaradi slabega venskega obtoka vek.

Matične celice črne mete, delujejo  v boju proti prostim radikalom in oksidativnem stresu, sproščajo povrhnjico, spodbujajo izločanje strupov in zmanjšujejo znake utrujenosti

IZDELKI ZA DOMAČO UPORABO

Izdelki proti gubicam, podočnjaom in oteklim vekam, za domačo in salonsko uporabo.

Golden Code EYE MASK

Lifting maska za oči s peptidi in čistim koloidnim zlatom.

Ekskluzivna formula z zelo visoko koncentracijo čistega koloidnega zlata v kombinaciji z bio-peptidi, še posebej učinkovita za sproščanje tkiva vek.

UPORABA: nanesite 1-2 krat na teden na predel okoli oči. Pustite delovati 10-15 minut in odstranite z mokro gobico. Tonirajte. Takoj nanesite Histomer Golden Code Eye Cream.

Golden Code EYE CREAM

Krema za oči, bogata z bio-flavonoidi, Gold-peptidi in matičnimi celicami črne mete.

Zelo bogata formula z Bio-flavonoidi, Gold-peptid in matičnimi celicami črne mete, ki so učinkovite proti temnim madežem in oteklim vekam, imajo močan lifting efekt in izboljšajo elastičnost in čvrstost tkiv na očesnem predelu.

UPORABA: nanesite  majhno količino izdelka s prsti, kjer so gubice, otekle veke, temni kolobarji in madeži, katere želimo omiliti. Lahko se uporablja dvakrat na dan, zjutraj in zvečer. Priporočljivo je, da nego redno uporabljate vsaj 6-8 tednov.